Få vores dejlige julemenu som mad ud af huset
Hos Spisestedet kan du sammensætte din egen julemenu, som du godt kan lide den. Vi har et bredt udvalg af julefavoritter, som du finder her. Hos Spisestedet ved du, hvad du får. Vores årelange traditioner afspejler sig også i vores julemenu, hvor du er garanteret lækre retter tilberedt med en stor portion kærlighed. Vi værner om kvaliteten, og derfor tilbereder vi maden efter gode danske traditioner. I tilberedningen bruger vi friske råvarer – fordi de smager af mere, og fordi de bare smager bedre. I vores oversigt kan du bl.a. finde de klassiske juleretter såsom hvide sild, kryddersild, frikadeller og medister med rødkål og naturligvis juledesserten: risalamande. Her finder du også en kuvertpris, så du selv kan sammensætte den helt perfekt menu til din kommende julefrokost.

Nyd julestemningen – og lad os klare julemaden
Undgå stress og jag ved at overlade maden i vores hænder – vi lover, at du ikke fortryder det. Vi kommer gerne med vores anbefalinger til julebordets uundværligheder. Med den helt rigtige julemad ved vi, at man kommer i ægte julestemning – og derfor gør vi os umage i tilberedningen af maden. Når du har sammensat din menu, aftaler vi sammen tid for afhentning, så maden er klar til dig, når du kommer til Spisestedet. På den måde får du en dejlig julemenu efter dine ønsker uden at skulle bruge tid på planlægning, indkøb og tilberedning.

Skræddersyede julemenuer
Vores oversigt over menuer er et forslag til, hvilke slags retter vi selv ville foretrække at spise til julefrokosten. Men du er dog meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker noget andet. Der er stort set ingen begrænsninger for, hvad vi kan tilberede af julemad til din julefrokost. Vi vil dog bede dig om at bestille maden senest 5 dage før afhentningsdatoen. Med en skræddersyet julemenu er du sikret, at der er noget for enhver smag. Så kontakt os gerne, hvis du ønsker vores julefrokost ud af huset.