Dejlig mad ud af huset til selskaber
Spisestedet laver dejlig mad til dit selskab. Uanset hvilket arrangement du skal afholde, kan vi sammensætte en menu efter dine ønsker. Vi ved, at selskabet er vigtigt for dig, og derfor er det naturligvis også vigtigt for os. Vi vil derfor med glæde lave maden til dit selskab i Skive og omegn. Om det gælder et åbent hus, reception, sølvbryllup eller noget helt fjerde – kan vi med garanti sammensætte en menu, som dine gæster vil blive glade for. På vores bestillingsseddel, som du finder her, kan du krydse af, hvilke retter du vil bestille til dit selskab. Vi laver alt lige fra lækre lakseroulader og frisk tunmousse til pålægsfade samt diverse stege med kartofler og tilbehør. Hvis der er behov for en dessert til f.eks. din reception, tilbyder vi forskellige lækre kager, tærter og fromager, som du også finder på bestillingssedlen. Vi har over 20 forskellige menuer, som du kan sammensætte, som du bedst kan lide det.

Friske danske råvarer hos Spisestedet
Når du har sammensat din egen menu, sørger vi for resten. Vi ved, at maden ofte er samlingspunktet for festen – og derfor skal den selvfølgelig sidde lige i skabet. Slip for bekymring, planlægning og tilberedning ved at bestille vores appetitlige retter. Alle vores retter er tilberedt på de lækreste råvarer og efter gode danske traditioner. Vi garanterer, at der er noget for enhver smag. Prøv f.eks. vores menu med valg af 3 slags kød m. almindelig salat, broccolisalat, spidskålssalat og dertilhørende flødekartofler eller små krydderkartofler. 

Vi laver menuen efter dine ønsker
Til dit selskab skal du naturligvis have mad efter dine ønsker – og derfor gør vi gerne meget for, at du får en menu, der passer til dit selskab. Derfor tager vi gerne imod forespørgsler, hvis du ønsker noget specifikt. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores selskabsmad.

Står du selv for kødet 
Hvis du selv står for kødet er det nedenfor en liste over priser som tilegner sig dig. 

Pastasalat: 35 kr. pr. pers.

Blandet salat med dressing: 40 kr. pr pers.

Ta´selv salat: 52 kr. pr pers.

Krydderkartofler: 32 kr. pr pers.

Flødekartofler: 47 kr. pr pers.

Kartoffelsalat: 38 kr. pr pers.